Gastlessen

Universiteiten, hogescholen en het bedrijfsleven kennen een grote verwevenheid in onderwijs en onderzoek. Het doel van het gastlessenprogramma is om de verschillende wetenschapsgebieden dichter bij de leerlingen te brengen door een gastles in de klas te verzorgen. Ook zijn er online gastlessen die je samen met leerlingen in je klas kan volgen. Voor meer informatie klik op de onderstaande links:

 

Gastlessen Universiteit Leiden: Een unieke kans om les te krijgen van een wetenschapper! Op de website vindt je een ruim aanbod in onderwerpen voor taal, maatschappij en bèta.

 

Digitale gastlessen Universiteit Leiden: Deze online gastles kan je samen met jouw klas doen en neemt ongeveer een lesuur in beslag. De online gastles is inclusief activerende werkvormen, er zijn verschillende onderwerpen.

 

Gastlessen TU Delft: Het gastlesprogramma van de TU Delft biedt een ruim aanbod aan wetenschappers rondom de bètavakken.

 

Gastlessen JetNet: Om onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden organiseert JetNet verschillende gastlessen die je kan aanvragen voor jouw school.