VR, AI, ChatGPT: digitalisering in het voortgezet onderwijs

In deze webinar over digitalisering zullen Marcus Specht (Leiden-Delft-Erasmus Center for Education and Learning, LDE-CEL) en Michele Murgia (Erasmus Universiteit) met de deelnemers op zoek gaan naar digitale mogelijkheden die goed werken in het voortgezet onderwijs, waarbij de focus zal liggen op direct toepasbare tips en oplossingen.

 

Het LDE- CEL is hét centrum voor onderwijs- en leertechnologie. Het verkent nieuwe richtingen voor radicale innovatie van online en blended onderwijs en leren in het hoger onderwijs. Bij LDE-CEL wordt onderzocht wat echt werkt in het gebruik van technieken als VR, AI en Learning Analytics om het onderwijs, zowel F2F als blended en online, te verbeteren. Met andere woorden: welke techniek gedreven onderwijsinnovaties zijn evidence based? Daarnaast zal Michele Murgia (onderwijs coördinator artificical intelligence) de deelnemers meenemen in het contextualiseren van ChatGPT waarbij hij tips en denkrichtingen deelt.

 

DATUM, PLAATS EN TIJD

Dinsdag 13 juni 2023

Online

15.00 tot 17.00 uur

Een week voor de webinar krijgt u een reminder en de deelnemerslink toegestuurd.


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €115 voor een eendaagse nascholing. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht.


Aanmelden en meer informatie