Het vakdidactiek-café voor nieuwe docenten geschiedenis

Een online ontmoetingsplek voor docenten geschiedenis die in 2019, 2020 of 2021 zijn gestart om ervaringen, zorgen en tips uit te wisselen. Er is geen vast programma en je zorgt voor je eigen drankje.
Na een korte inventarisatie van wensen bestaat eventueel de mogelijkheid om in breakout rooms aan te schuiven aan een tafeltje naar keuze. Je komt en je gaat naar eigen behoefte.

 

Doel & resultaat

Ontmoeten van ‘lotgenoten’ als aanvulling op de begeleiding van startende leraren op school, die vaak weinig vakdidactisch is. Waar gewenst en mogelijk kan de vakdidacticus zorgen voor aanvullende informatie of aanvullende activiteiten of acties. Mogelijk leidt het tot professionele netwerken van docenten. Voor de vakdidacticus: zicht krijgen op behoeften van startende docenten.

 

Datum & tijd

Woensdagen op 3 november, 8 december, 12 januari, 16 maart, 20 april, 18 mei en 22 juni is er een online nascholing op Kaltura om 16:00 uur tot er geen gasten meer zijn.
Er is een eenmalige aanmelding nodig en daarna ontvang je een link die je ook voor de andere online nascholingen kan gebruiken.


Kosten

Voor deze bijeenkomst zijn er geen kosten aan verbonden.


Aanmelden en meer informatie