Rondleiding The Green Village

Tijdens deze rondleiding wordt een duik genomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, autonome auto’s en andere ideeën die allemaal direct in de praktijk worden gebracht op The Green Village. Met het doel om nieuwe radicale ideeën snel te kunnen ontwikkelen en testen is The Green Village het levende laboratorium van de TU Delft.

 

Zo wordt er onder andere onderzoek gedaan met de waterstraat, de circulaire garage, Researchlab Automated Driving Delft (RADD), office lab en hydroelektrische auto’s. Kijk voor alle projecten op de website van The Green Village

 

U kunt een rondleiding alleen op maat boeken. Zo sluiten de onderwerpen aan waarom u de rondleiding wil, en de doel(en) die hierbij horen. Hebben de leerlingen bijvoorbeeld een project over duurzaamheid? Of richten ze zich juist om afwatering. Zo kan er een rondleiding om maat worden aangeboden.

 

Een rondleiding duur ongeveer 1 uur, en er kunnen maximaal 20 personen mee met 1 rondleider

 

Heeft u interesse in een rondleiding stuur dan een e-mail naar onz@tudelft.nl  met de volgende informatie. Doe dit uiterlijk 14 dagen voor de datum waarop u de rondleiding wilt. Zo kunnen wij op tijd de informatie doorgeven en kunnen er rondleiders gevraagd.

 

De kosten voor de rondleiding zijn als volgt:

PrijsAangesloten bij Onderwijsnetwerk Zuid-HollandNiet aangesloten
<20 personen160 excl btw10 euro pp
20<  ? <40200 excl btw8 euro pp
40< ? <60250 excl btw8 euro pp