Werken met PLOT – de digitale professionele leraar ontwikkel tool

 

Met de Professionele leraar ontwikkeltool willen we deze mogelijkheden bieden. Uitgangspunt is het “Beroepsbeeld voor de leraar” van Marco Snoek en het professionaliseringsaanbod van ICLON-docentprofessionalisering en het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ). Dankzij een subsidie van de Gemeente Leiden, geleid door het ICLON en in samenwerking met verschillende scholen is de tool tot stand gekomen. Samen met Mevolution (een digitaal platform) hebben we de tool gedigitaliseerd.

 

Tijdens 3 bijeenkomsten doe je ervaring op met de tool en krijg je de mogelijkheid verbeteringen in de tool aan te dragen.

 

 

Doel & resultaat

Door zelf te werken met PLOT en Mevolution draag je bij aan de verbetering van de tool voor de professionalisering van docenten.

 

 

Data & tijden

Voor alsnog is de professionalisering online. Als er ruimte in de maatregelen komt, zullen de bijeenkomsten in Leiden kunnen plaatsvinden.

 


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie