Vonkactiviteit Activerend Onderwijs

 

Hoe ontwerp je actieve en positieve lessen of bijeenkomsten? Hoe zorg je ervoor dat leerlingen/studenten betrokken blijven? En hoe haal je het beste uit jezelf en de leerling/student?

 

Samen met Pabo-studenten Chrissy en Annabelle, verzorgt Stefan Stoeken van 2KnowHow een vonkactiviteit over activerend onderwijs op woensdag 18 maart van 14:00 tot 17:00 in het LEF (Kennedylaan 1, Leiden). Voor iedereen, die wil ervaren hoe actieve werkvormen ervoor zorgen dat elke ontmoeting een leermoment wordt. De bijeenkomst wordt georganiseerd voor docenten van het po, vo en wo.

Alvast een indruk krijgen van Stefan Stoeken en zijn missie om het onderwijs beter te maken met werkvormen? Luister de Podcast Meesterwerk.

 

Deze vonkactiviteit wordt georganiseerd door het Leiden Education Fieldlab (het LEF) en is van én voor het Leidse onderwijs. Een netwerk met een fysieke locatie waar onderwijsprofessionals met passie en een actieve rol binnen het onderwijs samen kunnen innoveren en onderzoeken. Een energieke broedplaats waar kennisdeling centraal staat en men kan sparren zonder beperkingen met lef en liefde voor het onderwijs. Met behulp van thematisering kunnen mensen binnen verschillende disciplines op actieve wijze elkaar inspireren en versterken. Het LEF is een plek waar met passie en energie uitdagingen, ideeën en vraagstukken behandeld worden op gezamenlijk initiatief om zo het onderwijs te professionaliseren. Onderwijsnetwerk Zuid-Holland is samenwerkingspartner in het LEF.


Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.


Aanmelden en meer informatie