Naar een tool voor docentprofessionalisering

Graag presenteren we in deze workshop de PLOT – een tool voor docentprofessionalisering gerelateerd aan het beroepsbeeld van de leraar. We zullen de digitale tool samen bekijken en uitproberen.

 

Opzet

Het afgelopen jaar heeft ONZ in samenspraak met docenten een tool voor docentprofessionalisering ontwikkeld. Deze tool helpt je vast te stellen waar je staat in je ontwikkeling als docent – gerelateerd aan het beroepsbeeld van de leraar. Vervolgens ga je vaststellen waarin je wil groeien en waar je ondersteuning en inspiratie voor dit proces kunt vinden. In deze workshop wordt het instrument – de PLOT – gepresenteerd. We bespreken hoe dit instrument jezelf, jouw collega’s of de school kan helpen in vraagstukken omtrent docentprofessionalisering en leren van docenten in het onderwijs.

 

De bijeenkomst vindt online plaats op 17 november 2020 van 16.00 tot 17.30 uur. Na aanmelding ontvangt u t.z.t. een mail met de link naar de liveroom.


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie