Wiskunde D-middag

Op woensdag 27 maart organiseren Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden een middag voor leerlingen uit 4 en 5 vwo die via de Bètasteunpunten wiskunde D online volgen. Ook andere leerlingen met wiskunde D in hun pakket zijn van harte welkom. Op de Wiskunde D-middag nemen we de leerlingen in drie verschillende workshops mee in de wiskundewereld op de TU Delft. Daarbij nemen we onderwerpen als uitgangspunt die bij het vak aan bod zijn gekomen of misschien nog gaan komen. Met als thema “We all ❤ math” spreken vertegenwoordigers uit de wereld van wetenschap en bedrijfsleven over het belang en de schoonheid van wiskunde.

 

Doel & Resultaat

De leerlingen die wiskunde D online volgen maken daarnaast kennis met hun begeleiders van de TU Delft. Meer informatie over de workshops volgt nog op onze website. Jeroen Spandaw (vakdidacticus TU Delft) zal een speciale workshop voor begeleidende docenten verzorgen.

 

Datum & tijd

Woensdag 27 maart 2019 van 13:00 tot 16:00 uur. Leerlingen die wiskunde D online volgen zijn vanaf 12.00 uur welkom voor een gezamenlijke lunch.

 

Voor wie

 

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor de wiskunde D middag.

Wilt u zich nog aanmelden? Neem dan contact op met info@betasteuntpuntzh.nl, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden


Kosten

Deelname is gratis