Wiskunde D in de wetenschap

In deze vier bijeenkomsten bestuderen leerlingen en docenten wiskunde D parallel een onderwerp gerelateerd aan het curriculum, inclusief toepassingen.

 

Opzet

In het kader van het domein Wiskunde in wetenschap wordt in de bijeenkomsten theorie gekoppeld aan de praktijk van bijvoorbeeld het Kieskompas of het KNMI. Leerlingen worden zo voorbereid en als docent krijg je meer achtergrondinformatie ter verwerking in de les. De bijeenkomsten bieden een ideale manier om het domein Wiskunde in wetenschap zinvol in te vullen. Ook geschikt als keuzeonderwerp.

 

Data & Tijd

Woensdag 10 maart 2021

Woensdag 24 maart 2021

Woensdag 7 april 2021

Woensdag 21 april 2021

14:00 – 16:30


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie