Tweeluik: online en blended onderwijs

In deze bijeenkomst volg je twee workshops van experts van DECO en Onderwijs Op Afstand over ontwerpen van activerend blended onderwijs en toepassingen van MS365 tools, waarbij je inspiratie opdoet en praktische tips, lesmateriaal en werkvormen krijgt. De workshops van dit tweeluik zijn:

 

Ontwerpen van activerend blended onderwijs 
Wat is blended learning? Hoe kunnen we activerend synchroon en asynchroon onderwijs effectief inzetten? Welke leeractiviteiten kunnen we daarvoor benutten? We gaan interactief het gesprek aan over blended learning, waarbij ook de ervaringen worden meegenomen. Aan de hand van een blended wave (een visueel middel waarmee de docent beredeneerd kan nadenken over synchrone versus a-synchrone leeractiviteiten) bespreken we leeractiviteiten en hoe deze in een synchrone of juist a-synchrone onderwijssetting kunnen worden ingezet.

 

Toepassing van MS-365 tools in je (online) les 
De sessie bestaat uit een kennissessie waarin verschillende tools getoond worden en de manier hoe dit in verschillende situaties kan worden ingezet.

 

Doel & Resultaat

Je gaat naar huis met praktische ideeën, werkvormen en lesmateriaal. Er is ruimte voor uitwisselingen en invulling op basis van specifieke wensen van de deelnemers binnen het thema.

Datum & Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op 4 februari tijdens het Beta symposium


Aanmelden en meer informatie