TOA meeting

Op 4 november is er een online TOA meeting. Het doel van dit overleg is om o.a. “ins en outs” rond onze TOA werkzaamheden, met name in deze bijzondere tijd, met elkaar te delen.

 

Heb jezelf nog een interessante (TOA) onderwerp wat je wilt bespreken of een aandachtspunt waar je mee zit en graag naar voren wilt brengen in deze meeting? Je kunt het Yvonne altijd bij voorbaat al mailen via onz@tudelft.nl. We kunnen dan kijken of/ hoe we dit kunnen meenemen in de agenda voor die dag.

 

TOA meeting: 4 november

Tijd: 16.00-17.00

 


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie