TOA-inspiratiedag Zuid-Holland

Het vorige schooljaar was de TOA-bijeenkomst op het Rijswijks Lyceum een groot succes. Daarom willen we ook dit schooljaar weer afsluiten met een inspirerende bijeenkomst. Dit keer zijn we te gast bij Hogeschool Rotterdam.

 

Het programma zal uiteenlopende activiteiten en onderwerpen bevatten voor alle TOA’s. Nadere informatie over het programma volgt. Je kunt je alvast inschrijven via het inschrijfformulier.

Doel van de bijeenkomst is inspiratie opdoen, contacten te leggen, elkaar bij te praten, te discussiëren over TOA-werkzaamheden en praktisch bezig te zijn.

 

Locatie: Hogeschool Rotterdam, Museumpark 40, 3015 CX Rotterdam.

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

 

 


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor TOA's van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €115 voor een eendaagse nascholing en €235 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie