TOA-dag op het Rijswijks lyceum

Dit schooljaar zijn we tijdens de TOA-dag te gast op het Rijswijks Lyceum. Een rondleiding door de school zal een goed beeld geven van hoe de school zich profileert. Vanzelfsprekend zal het meest stilgestaan worden bij het kabinet. Tijdens de bijeenkomst laten we enkele practica uit de uitleenkoffers van het Bètasteunpunt Zuid-Holland zien. Natuurlijk is er de mogelijkheid om daar zelf mee te experimenteren. Om alvast een idee te krijgen, kun je op de de site van het Bètasteunpunt Zuid-Holland bekijken welke leskisten er zoal te leen zijn.

Opzet

Door met elkaar te praten over het werk als TOA en bij elkaar “in de keuken” te kijken, leer je van elkaar. Het laten zien van de mogelijkheden die de uitleenkoffers te bieden hebben, geeft uitdaging tot het zelf gaan lenen van die koffers.

 

Datum & Tijd

Donderdag 1 juli

10:00 – 15:30


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie