Meer gedaan krijgen als TOA met betere communicatie

Werken als TOA op een school is leuk en afwisselend, maar soms ook hectisch. Af en toe heb je het idee dat je in een heksenketel zit als iedereen tegelijk practicum wil doen. Het kan dan best vermoeiend zijn om goed en duidelijk met leerlingen en collega’s te communiceren. In de drukte kan er wel eens ruis in de communicatie ontstaan die op tijd gladgestreken moet worden. Hoe doe je dat op een makkelijke manier?

 

Opzet

In deze online workshop krijg je veel tips die je kunnen helpen met een betere communicatie met collega’s in school. Communiceren is zenden en ontvangen. Waar komt de ruis vandaan waar we vaak last van hebben? We bespreken wat jouw positie als TOA is binnen de organisatie en waar je allemaal mee te maken hebt op een gewone werkdag. Bovendien gaan we een gesprekstechniek
oefenen die je gelijk de volgende dag kunt gebruiken met collega’s en leerlingen.

 

Datum & Tijd

Donderdag 15 oktober

16:00 – 17:30

 

De nascholing zal online worden gegeven.


Kosten

Voor leden van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt begin van schooljaar 2020-2021 bekend gemaakt.


Aanmelden en meer informatie