Masterclass Stoffen en Materialen

Stoffen & Materialen is een relatief nieuw onderwerp in het vo-natuurkunde-onderwijs. Veel docenten hebben om dit onderwerp te kunnen behandelen behoefte aan ondersteuning middels practica, zodat voor leerlingen dit nieuwe onderwerp tastbaar kan worden gemaakt. Er zijn diverse leerling- en demonstratiepractica voor het onderwerp Stoffen en Materialen ontwikkeld en daarbij leerling handleidingen geschreven.

 

Nu is er voor natuurkundedocenten een mogelijkheid om samen met max 3 leerlingen de masterclass Stoffen en Materialen te volgen.  Wees er snel bij: nog 2 docenten kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@betasteunpuntzh.nl

Doel & Resultaat

De docenten en leerlingen maken dan kennis met een groot deel van de proeven uit de uitleenkoffer Stoffen en Materialen.

Datum & tijd

Donderdag 28 maart 16:00 – 20:00 (inclusief dinerbuffet)


Kosten

Voor leden van het Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van scholen die geen lid zijn geldt een cursusgelden van 125 euro per bijeenkomst met een maximum van 550 euro.

Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van de cursusgelden gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.