Masterclass Havo Bèta Programma

Sinds 2016 organiseert Onderwijsnetwerk Zuid-Holland met een aantal scholen het havo bèta programma. 60 Leerlingen uit havo 4 kunnen aan het programma meedoen, dat bestaat uit 5-6 middagen en plaatsvindt van bij een van de hogescholen in Zuid-Holland. Leerlingen krijgen de kans hier mee te lopen en doen workshops verdeeld over een aantal middagen. In die workshops mogen leerlingen vooral zelf ervaren, proberen en ontdekken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan welke opleidingen en beroepen met deze onderwerpen te maken hebben.

 

Doel & Resultaat

In deze masterclass presenteren de verschillende hogescholen het programma dat zij de leerlingen dit jaar aanbieden. Ook docenten van voorhoede-scholen aanwezig, die het programma al een aantal jaar onder de aandacht brengen. Zij vertellen hoe ze leerlingen werven en welke leerlingen ze werven. Zo wordt het meedoen aan het havo bèta programma een stuk eenvoudiger.

 

Datum & Tijd

Maandag 4 november

16:00 – 20:00 (met diner)


Kosten

Voor leden van het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden er kosten van €300,- per bijeenkomst in rekening gebracht. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres.


Aanmelden en meer informatie