Masterclass Havo Bèta Programma

Sinds 2016 organiseert Onderwijsnetwerk Zuid-Holland het havo bèta programma. Door de school geselecteerde leerlingen uit havo 4 doen mee aan een speciaal voor hen ontworpen programma bij een van de hogescholen in Zuid-Holland. Leerlingen krijgen de kans om kennis te maken met het hbo. Tijdens vier tot zes middagen werken ze aan een project of product dat een afspiegeling is van een van de opleidingen bij de technische of ict-faculteiten van de deelnemende hogescholen.

 

Opzet

In de masterclass presenteren de verschillende hogescholen het programma dat zij de leerlingen dit jaar aanbieden. Ook docenten van scholen die eerder deelnamen aan het havo bèta programma zijn aanwezig. Zij vertellen hoe ze leerlingen werven en welke leerlingen ze werven.

 

Datum & Tijd

donderdag 26 november

16:00 – 20:00 (met diner)


Kosten

Voor partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €95 voor een eendaagse nascholing en €175 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.


Aanmelden en meer informatie