Energietransitie in de glastuinbouw

Deze nascholing zit vol. Om op de reservelijst geplaatst te worden stuur graag een mail naar: onz@iclon.leidenuniv.nl.

 

De nadruk op duurzame ontwikkeling is niet meer weg te denken, ook niet uit het onderwijs. Maar hoe je hier invulling aan geeft, dat is nog niet altijd eenvoudig. Vandaar dat we in deze masterclass op bezoek gaan bij een glastuinder om bijgepraat te worden over technische innovatie en te ontdekken hoe de energietransitie in deze branche verloopt.

 

 

Doel & Resultaat

Docenten en toa’s maken kennis met de meest actuele aspecten van toepassingen van duurzame installatie in de glastuinbouw. Aan het eind van de masterclass heb je met collega-docenten en toa’s rondgelopen in een mooi glastuinbouwbedrijf in Westland/Oostland, waarbij van alles is verteld, gedemonstreerd en toegelicht over de manier waarop de branche inspeelt op duurzame installaties. Je bent helemaal geïnspireerd geraakt om leerlingen met dit onderwerp aan de slag te zetten. Tot slot heb je een prachtig beeld opgedaan van de studie- en beroepsmogelijkheden voor leerlingen.

 

Datum & Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op 17 maart van 16:00 tot 20:00 uur bij een glastuinbouwbedrijf in Westland/Oostland.


Kosten

Voor leden van de vereniging NLT en partners van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-partnerscholen worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €115 voor een eendaagse nascholing en €235 voor meerdaagse nascholingen zoals PLG’s. De kosten worden bij uw school in rekening gebracht. Weten of uw school partner is bij ONZ? Klik in het menu op ‘netwerk’ en vervolgens op ‘partners’. Hier vindt u een overzicht van alle partnerscholen van ONZ.