Campustour Delft

Tijdens de campustour gaan we langs bij verschillende gebouwen van de TU Delft en de hogescholen in Delft. Hierbij vertellen de rondleiders meer over de onderzoeken en studies die hier gedaan worden, en gaan we langs bij  verschillende laboratoria. Bij de TU Delft zijn dat bijvoorbeeld de sleeptank, robotica lab (drones in een zwerm laten vliegen), het water- en constructie lab, de dode kamer en de D:Dreamhall. Ook bij de hogescholen Inholland Delft en de Haagse Hogeschool gaan we langs bij verschillende afdelingen om te kijken wat voor onderzoeken hier worden uitgevoerd en waar de studenten mee bezig zijn.

 

Doel & Resultaat

Na de rondleiding heb je een beter beeld van de onderzoeken die in verschillende disciplines in Delft worden uitgevoerd. Ook wordt er een link gelegd tussen de onderzoeken en de lesstof binnen de verschillende bètavakken.

 

Datum & Tijd

Maandag 16 december 2019

16:00 – 20:00 (met diner)

 


Kosten

Voor leden van het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden er kosten van €300,- per bijeenkomst in rekening gebracht. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.


Aanmelden en meer informatie