Arduino’s in de natuurkunde les

De beide bijeenkomsten zijn gericht op het direct toepasbaar gebruik van de Arduino in zowel de onder als de bovenbouw

 

Doel & Resultaat

Op welke wijze kan ik een overgang van het systeembord maken naar het toepassen van Arduino’s in de verschillende leerlagen. Wat werkt wel en wat werkt niet? Vragen waar velen mee worstelen, die de sprong in het diepe niet zomaar durven te maken. In de bijeenkomsten ligt de nadruk op zowel de inzet van de Arduino als het gebruik van verschillende software voor de Arduino. Moet je Snap4Arduino gebruiken of is het beter rechtstreeks te coderen. Welke voor- en nadelen zitten er aan het gebruik van Chromebooks? Kan ik zonder de systeembeheerder lastig te vallen de Arduino inzetten?

 

Data & Tijd

De cursusdata zijn dinsdag 25 juni en 2 juli op het Vlietlandcollege, Apollolaan 262, te  Leiden van 17:00 tot 20:30. Er is volop gratis parkeerruimte in de directe omgeving van de school.


Kosten

Voor leden van het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden er kosten van €300,- per bijeenkomst in rekening gebracht. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.


Aanmelden en meer informatie