Hybride banen als oplossing van het lerarentekort?!

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland is partner in ’t LEF (Leiden Education Fieldlab). ‘t LEF heeft de ambitie om onderwijsprofessionals uit de verschillende sectoren (po-vo/mbo-ho) samen te brengen op verschillende kernactiviteiten, zoals onderwijs verzorgen, leraren opleiden, innoveren, praktijkonderzoek doen en leidinggeven elkaar te laten ontmoeten en met elkaar te verbinden.

 

In de Leidse regio en Duin- en bollenstreek wordt hard gewerkt aan het realiseren van een ‘hybride banen platform’, een platform waarbij je een deel van je tijd in het onderwijs werkt en een deel van je tijd erbuiten of in een andere onderwijssector.

 

Om dit tot een succes te maken, gaan we de handen ineenslaan!

 

Ben jij:

 

– Een leraar die interesse heeft in hybride werken of al ervaring heeft met dit concept?

– Heb jij een onderwijsbevoegdheid en denk je erover om als zij-instromer (gedeeltelijk) in het onderwijs te gaan werken?

– Heb je geen onderwijsbevoegdheid, maar zou je willen onderzoeken of het onderwijs (gedeeltelijk) iets voor jou is?

– Of ben je een onderwijsenthousiasteling die graag meedenkt over de toekomst van de leraar?

 

Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Tijdens deze co-creatie sessie verkennen we het concept ‘Hybride banen’ en werken we aan de centrale vraag hoe we dit in Leiden tot een succes kunnen maken.

 

De vonkactiviteit wordt geleid door Harry van Alphen, lid College van Bestuur bij SCOL en Jessica Hilhorst, beleidsmedewerker Onderwijsinnovatie bij gemeente Leiden.

 

U kan zich via deze link aanmelden voor de vonkactiviteit op maandag 18 februari van 16:00 – 17:30 uur (zonder kosten). De vonkactiviteit vindt plaats in PLNT te Leiden.

 

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Sanne van der Linden, projectleider ’t LEF (linden.vd.s@hsleiden.nl)


Aanmelden en meer informatie