Hannover Messe Challenge

Hannover Messe Challenge: 1 & 2 april 2019

 

De Hannover Messe Challenge is een tweedaags event om leerlingen te inspireren voor technologie en kennis te laten maken technische opleidingen en beroepen. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met zeven VO-HO netwerken in Nederland. Er kunnen in totaal 750 leerlingen deelnemen. De doelgroep is 4/5 havo en 5/6 vwo leerlingen uit heel Nederland.

 

Het programma bestaat uit een Science dag met inspirerende workshops, demo’s, lezingen en rondleidingen met een overnachting op de campus van de Universiteit Twente (dag 1). De volgende ochtend vertrekken we naar de grootste innovatie- en technologie beurs van Europa: de “Hannover Messe” (dag 2). Bekijk het volledige programma op de website of in de bijlage van deze mail.

 

Leerlingen kunnen zich inschrijven vanaf de derde week van januari. Bètacoördinatoren hebben hierover een mail ontvangen. We zoeken ook docenten die mee willen als begeleider deze twee dagen. Als u geïnteresseerd bent kunt u mailen naar RSPLeiden@iclon.leidenuniv.nl.