Leerlingen Coachen voor VO docenten

Wil jij je leerlingen op een meer coachende manier lesgeven? Kijk je graag naar wat er wel goed gaat en wil je hen echt motiveren? Dan is de cursus leerlingen coachen van September Onderwijs iets voor jou!

 

Doel & Resultaat

De workshop is bestemd voor docenten, die hun leerlingen oplossingsgericht willen coachen. Tijdens de middag, deel je voorbeelden uit de praktijk en doe je praktische vaardigheden op. Je leert hoe je het beste in je leerlingen naar boven haalt. Met als opbrengst: betere resultaten en meer werkplezier!

Je krijgt inzicht in de basishouding van de coach, gespreksstructuur en taalgebruik. Daarnaast ga je aan de slag met coachtechnieken die je de volgende dag al in de les kunt toepassen. Tijdens de middag leer je hoe je deze technieken in het onderwijs kunt toepassen en maakt je een coachende houding eigen.

Na de workshopsessie heb je een begin gemaakt met coachend lesgeven.  

 

Datum & Tijd

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 4 november van 15.30 tot 18.00 uur.


Kosten

Voor leden van het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden er kosten van €450,- in rekening gebracht. Het is mogelijk dat deze prijs wijzigt, omdat de besluitvorming hierover nog niet is afgerond. Wij zullen echter nooit een prijs verhogen achteraf. U krijgt over prijswijzigingen altijd bericht vooraf en u kunt uw inschrijving op basis daarvan dan alsnog terugtrekken. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.


Aanmelden en meer informatie