Pizzalezing biologie: ‘De biologische klok’

Tijdens deze pizzalezing vertelt moleculair neurobioloog Erno Vreugdenhil over zijn onderzoek naar e biologische klok. Hij geeft deelnemers een algemene introductie oer dit onderwerp en legt bijvoorbeeld uit hoe de biologische klok ontstaan is. Vervolgens bespreekt Erno Vreugdenhil twee thema’s van de biologische klok: het metabolisme en de invloed van licht. Tussendoor is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over het thema en hoe dit in te zetten in de klas.

 

Doel & Resultaat

Meer kennis over de biologische klok waardoor je als docent dit ook beter kan overbrengen op leerlingen. En dat allemaal onder het genot van pizza!

 

Datum & Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 juni van 16.30 tot 18.30 uur, onder het genot van een stuk pizza.


Kosten

Voor leden van het Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van niet-lidscholen worden er kosten van €450,- per bijeenkomst in rekening gebracht. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.


Aanmelden en meer informatie